Search

50-vuotisjuhlat

Keuruun kansalaisopiston 50-vuotisjuhla 2013

Kansalaisopisto täytti 50 vuotta vuonna 2013. Kansalaisopiston 50-vuotisjuhla pidettiin sunnuntaina 21.4.2013 Keuruun yhteiskoulun juhlasalissa. Ohjelmassa oli laaja kattaus opiston ryhmien esityksiä: kuorolaulua, solisteja, soitinyhtyeitä, runonlausuntaa, teatteria sekä tanhua. Juhlapuheen piti silloinen kaupunginjohtaja Timo Louna.

Multian osaston 50-vuotisjuhla 2015

Multian osasto vietti 50-vuotisjuhlaansa yhdessä Multian kirjastotoiminnan 150 vuotisjuhlavuoden keväällä 2015. Juhla järjestettiin yhteistyössä kirjaston kanssa, koska kirjastotoiminnan alkamisesta Multialla tuli täyteen 150 vuotta. Juhlassa kuultiin kirjaston historiaa Pauno Pienimäen ja kansalaisopiston historiaa Helena Kukkamon kertomana. Ohjelmassa oli viulun ja pianon soittoa, yksinlaulua, bändisoittoa, koulun satukilpailun satoa, Zimpukka- ja Kajaus-kuorojen laulua sekä Alueorkesterin soittoa. Juhla alkoi ja päättyi yhteislaululla.

Petäjäveden osaston 50-vuotisjuhla 2021

Petäjäveden osaston 50-vuotisjuhla oli suunniteltu vuodelle 2020, mutta rajoitusten vuoksi sitä päästiin juhlimaan vuoden myöhässä ja silloinkin vain Kansalaisopistojen Liiton ansiomerkin saajien kesken. Musiikkiesitykset oli kuvattu etukäteen ja ne esitettiin juhlaväelle salin valkokankaalla. Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reina lähetti juhlapuheensa etukäteen kuvattuna. Esityksistä, juhlapuheesta ja merkkien jaosta koostettiin tallenne, joka julkaistiin Petäjäveden kunnan Youtube-kanavalla. 

Katso tästä video Petäjäveden osaston 50-vuotisjuhlasta Petäjäveden kunnan YouTube-kanavalla (youtube.com)